169.990 Ft

Teljeskörű dekoráció, elkészítéssel, kiszállással

Prémium dekorációs csomagunk tartalmazza a komplett esküvő dekorációját 130 fős létszámig. A csomag lefedi a lagzi helyszínén történő dekor elkészítést, illetve a ceremónia helyszínek dekorációját is. A csomagon túl egyéb költség nincs, fix árnak tekinthető.

A csomag lényegi tartalma

A csomag tartalmazza a szolgáltatási díjakat, azaz a dekor elkészítését, bontását, a kiszállítási költségeket 100 kilométeres körzeten belül Budaörs központtól számítva. A dekoráció elkészítése komplett: azaz a bejárat dekorációjától az asztali dekoron át az ültetőtábla, ültetőkártya tervezésekig tartalmazza a teljes megjelenést. A dekorációt személyes találkozó alkalmával, vagy helyszínbejárás keretén körvonalazzuk, majd tételes ajánlat formájában mutatjuk be. A részletes információkat, mint például az ültetéshez szükséges névsort, a végleges létszám leadást, a ceremónia kellékek listáját is ekkor részletezzük pontosan. A dekorelemek megtekintésére is van lehetőség, ez alapján a virágelemek, színvilág megtekintésére biztosítunk alkalmat.

130 fő felett is választható a csomag, de midenesetben csak a 150 fős létszámhatárig. +20 főig 10% felárral számolandó a csomag.

125 fős rendezvény